Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню
Топ три незаменими бебешки електроуреда за приготвяне на храна и мляко (Те ще ти спестят време и нерви!)

05.12.2022 03:35 pm

Топ три незаменими бебешки електроуреда за приготвяне на храна и мляко (Те ще ти спестят време и нерви!)

Един от най-важните елементи в грижата за бебето е осигуряването на здравословна, питателна и балансирана храна и мляко всеки ден. Приготвянето на храната изисква планиране, пазаруване и много време, прекарано в кухнята вместо с децата, които нека признаем, растат като гъбки. А в края на този времеемък процес в кухнята цари бъркотия, която трябва на свой ред да бъде почистена.

Така много лесно дните на една майка, а често и на цялото семейство започват да се въртят около готвене, пране и чистене и тук-там време за сън. Животът обаче, не е създаден, за да бъде живян по-този начин, а с подходящите бебешки електроуреди, дните ти могат да бъдат пълноценни и да имаш повече време за себе си. Целият процес по приготвяне на бебешка храна би могъл да бъде много по-лесен и по-малко стресиращ. 

Дългогодишната ни практика ни даде задълбочено знание за това кои уреди са най-полезни при приготвянето на храна и в спестяването на време и нерви. Ето и нашите топ три незаменими кухненски електроуреда за приготвяне на бебешка храна.

1. Електрически нагревател за бебешки шишета

  • Защо ти трябва?

Защото гладното, плачещо бебе иска млякото си веднага и не разбира защо трябва да чака, за да го получи, докато ти пък бързаш да го стоплиш и приготвиш. Защо всъщност трябва млякото да се загрява? Защото, ако използваш адаптирано мляко е препоръчително да приготвяш всеки път прясна бутилка, а за да се направи нова бутилка, трябва да използваш гореща вода, така че бактериите, които може да съдържа прахообразната консистенция, да бъдат унищожени. А и защото бебетата харесват млякото топло с телесна или стайна температура, каквато е и естестванета кърма. Затопленото мляко се смила и по-лесно от бебето, тъй като не е необходимо да използва допълнителна енергия, за да го затопли в корема си. 

Никога не бива да нагряваш бебешкото мляко в микровълнова печка. Микровълновите фурни не винаги загряват нещата равномерно, така че дори ако бебешкото шише не е горещо на допир в млякото може да има горещи части, които да опарят бебето, а третирането с микровълнови вълни унищожава ценните хранителни вещества, които млякото съдържа.

Най-лесният начин да затоплиш бутилка кърма или адаптирано мляко, която е била съхранявана в хладилник или фризер е с електрически нагревател за шишета. Тези уреди са бързи и лесни за използване и затоплят млякото до идеалната телесна температура.

  • Нашето предложение

Препоръчваме ти Нагревател за бебешко шише Safe + Smart с Bluetooth от Baby Brezza.

Този уред безопасно и бързо загрява кърмата и адаптираното мляко. Бебето ти вече няма да плаче, очаквайки храната, която ти се опитваш да затоплиш до правилната температура.

Моделът е уникален с двете си настройки за бавно и бързо затопляне. Бавното затопляне запазва хранителните вещества в кърмата по време на затоплянето, докато бързото затопляне използва безопасна парна топлина за незабавно затопляне на адаптираното мляко. Можеш да управляваш нагревателя с приложение за iOS или Android и ще получиш известие, когато храната е готова. Нагревателят Safe + Smart работи с всички марки и видове бутилки, както и с торбички за съхранение и пластмасови или стъклени шишета за хранене.

2. Електрически уред за домашно приготвяне на бебешка храна

  • Защо ти трябва?

Да имаш собствен уред за домашно приготвена бебешка храна има редица предимства. На първо място да приготвиш храна у дома е по-евтино от купуването й от магазина и е по-екологично, тъй като след това има по-малко бурканчета и торбички за изхвърляне.

Също така, можеш да контролираш какво точно яде твоето бебе и да се увериш, че то приема разнообразни хранителни вещества с ограничени захар, сол и консерванти. 

Можеш да приготвиш пюрета от плодове, зеленчуци, месо и риба и чрез пасиране на храните, които ядат останалите членове на семейството, детето от ранна възраст се запознава с вкусовете, които ще яде, когато порасне. Този вид уреди са в помощ на заетите родители, защото приготвят храната бързо и не изискват надзор на процеса. Дори и бебето ти вече да не е във възрастта, в която яде пюрета, уредът може да се използва за да се приготвят зеленчуци на пара и за претопляне на охладени храни.

  • Нашето предложение

Нашата препоръка е уред за готвене One Step™ Deluxe от Baby Brezza. С този уред можеш да приготвиш бебешката храна само за 10 минути. Той автоматично задушава и смесва храната с натискане на един бутон и разполага с всичко необходимо за приготвяне, съхранение и сервиране на храната за твоето бебе. Машината може да приготви до 820 ml/0,8 L храна в една порция. Бебето ти ще се наслаждава на всички пресни и вкусни ястия, които му приготвяш, а ти ще си спокойна, че то приема здравословна и питателна храна. Освен, че ти спестява пари от купуване на готова храна, уредът за готвене е гъвкав и с него можеш да готвиш храна за останалата част от семейството, включително супа и твърдо сварени яйца. А, за разлика от повечето уреди на пазара този уред се почиства супер лесно. Острието, купата и паучовете са подходящи за съдомиялна машина.

3. Електрически уред за приготвяне на адаптирано мляко 

  • Защо ти трябва?

Когато си бременна, идеята за приготвяне на адаптирано мляко за бебето може да не изглежда толкова трудна – просто смесваш препоръчаното количество прах с препоръчаното количество вода и разклащаш силно за няколко минути, нали?

Да... но за изненада на много родители, това се оказва доста времеемък и труден процес. През първата година от живота на бебето, на родителите се налага са приготвят малко над 1000 бутилки с мляко и определено електроуред за приготвяне на адаптирано мляко, който да прави това вместо тях би бил от помощ. Тази машина е предназначена да произвежда гладки и кремообразни бутилки адаптирано мляко с правилната консистенция, без никакви мехурчета, които биха могли да предизвикат газове у бебето и да те държат будна цяла нощ. И всичко се случва за няколко секунди с натискането на един бутон.


  • Нашето предложение

Един от най-предпочитаните модели на пазара е уредът за приготвяне на адаптирано мляко Formula Pro Advanced на Baby Brezza. Той може да ти спести много излишни нерви и стрес като смесва перфектната доза мляко на прах и вода и дозира затопленото мляко директно в бутилката. С регулируемата дозираща система можеш да приготвиш бутилки от 60 до 300 ml, с избор от 3 различни температури. Изцяло дигитален и лесен за използване, уредът може също да затопля само вода без мляко. Formula Pro Advanced работи с 99,9% от млякото на прах за кърмачета. Лесен за използване и почистване, той е незаменим помощник в родителските задължения.

Надяваме се, да сме успели да ти дадем ценна информация, как можеш да направиш ежедневието си по-лесно и по-малко стресиращо и да си спестиш време, което е много ценно за всяко младо семейство. Очаквай още полезни статии от нас. До нови виртуални срещи!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезни статии за майката и бебето

Топ три незаменими бебешки електроуреда за приготвяне на храна и мляко (Те ще ти спестят време и нерви!)

Топ три незаменими бебешки електроуреда за прготвяне на храна и мляко (Те ще ти

Един от най-важните елементи в грижата за бебето е осигуряването на здравословна, питателна и балансирана храна и мляко всеки ден. Приготвянето на храната Един от най-важните елементи в грижата за бебето е осигуряването на здравословна, питателна и балансирана храна и мляко всеки ден. Приготвянето на храната 2022-12-07T17:12:01+02:00 Топ три незаменими бебешки електроуреда за приготвяне на храна и мляко (Те ще ти спестят време и нерви!)

<p><span style="font-weight: 400;">Един от най-важните елементи в грижата за бебето е осигуряването на здравословна, питателна и балансирана храна и мляко всеки ден. Приготвянето на храната изисква планиране, пазаруване и много време, прекарано в кухнята вместо с децата, които нека признаем, растат като гъбки. А в края на този времеемък процес в кухнята цари бъркотия, която трябва на свой ред да бъде почистена.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Така много лесно дните на една майка, а често и на цялото семейство започват да се въртят около готвене, пране и чистене и тук-там време за сън. Животът обаче, не е създаден, за да бъде живян по-този начин, а с подходящите бебешки електроуреди, дните ти могат да бъдат пълноценни и да имаш повече време за себе си. Целият процес по приготвяне на бебешка храна би могъл да бъде много по-лесен и по-малко стресиращ.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Дългогодишната ни практика ни даде задълбочено знание за това кои уреди са най-полезни при приготвянето на храна и в спестяването на време и нерви. Ето и нашите топ три незаменими кухненски електроуреда за приготвяне на бебешка храна.</span></p> <h3><b>1. Електрически нагревател за бебешки шишета</b></h3> <p><b></b></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Защо ти трябва?</b></h4> </li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Защото гладното, плачещо бебе иска млякото си веднага и не разбира защо трябва да чака, за да го получи, докато ти пък бързаш да го стоплиш и приготвиш. Защо всъщност трябва млякото да се загрява? Защото, ако използваш адаптирано мляко е препоръчително да приготвяш всеки път прясна бутилка, а за да се направи нова бутилка, трябва да използваш гореща вода, така че бактериите, които може да съдържа прахообразната консистенция, да бъдат унищожени. А и защото бебетата харесват млякото топло с телесна или стайна температура, каквато е и естестванета кърма. Затопленото мляко се смила и по-лесно от бебето, тъй като не е необходимо да използва допълнителна енергия, за да го затопли в корема си.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Никога не бива да нагряваш бебешкото мляко в микровълнова печка. Микровълновите фурни не винаги загряват нещата равномерно, така че дори ако бебешкото шише не е горещо на допир в млякото може да има горещи части, които да опарят бебето, а третирането с микровълнови вълни унищожава ценните хранителни вещества, които млякото съдържа.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Най-лесният начин да затоплиш бутилка кърма или адаптирано мляко, която е била съхранявана в хладилник или фризер е с електрически нагревател за шишета. Тези уреди са бързи и лесни за използване и затоплят млякото до идеалната телесна температура.</span></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-weight: 400;"><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0THNzSsIUVA" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Нашето предложение</b></h4> </li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Препоръчваме ти </span><strong><a href="https://visvitalisbg.com/product/baby-brezza-nagrevatel-za-bebeshko-shishe-s-bluetooth-brz00139">Нагревател за бебешко шише Safe + Smart с Bluetooth от Baby Brezza.</a></strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Този уред безопасно и бързо загрява кърмата и адаптираното мляко. Бебето ти вече няма да плаче, очаквайки храната, която ти се опитваш да затоплиш до правилната температура.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Моделът е уникален с двете си настройки за бавно и бързо затопляне. Бавното затопляне запазва хранителните вещества в кърмата по време на затоплянето, докато бързото затопляне използва безопасна парна топлина за незабавно затопляне на адаптираното мляко. Можеш да управляваш нагревателя с приложение за iOS или Android и ще получиш известие, когато храната е готова. Нагревателят Safe + Smart работи с всички марки и видове бутилки, както и с торбички за съхранение и пластмасови или стъклени шишета за хранене.</span></p> <h3><b>2. Електрически уред за домашно приготвяне на бебешка храна</b></h3> <p><b></b></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Защо ти трябва?</b></h4> </li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Да имаш собствен уред за домашно приготвена бебешка храна има редица предимства. На първо място да приготвиш храна у дома е по-евтино от купуването й от магазина и е по-екологично, тъй като след това има по-малко бурканчета и торбички за изхвърляне.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Също така, можеш да контролираш какво точно яде твоето бебе и да се увериш, че то приема разнообразни хранителни вещества с ограничени захар, сол и консерванти.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Можеш да приготвиш пюрета от плодове, зеленчуци, месо и риба и чрез пасиране на храните, които ядат останалите членове на семейството, детето от ранна възраст се запознава с вкусовете, които ще яде, когато порасне. Този вид уреди са в помощ на заетите родители, защото приготвят храната бързо и не изискват надзор на процеса. Дори и бебето ти вече да не е във възрастта, в която яде пюрета, уредът може да се използва за да се приготвят зеленчуци на пара и за претопляне на охладени храни.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ed4YWWRjEj0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Нашето предложение</b></h4> </li> </ul> <p><strong><a href="https://visvitalisbg.com/product/baby-brezza-ured-za-gotvene-one-step-deluxe-brz00141">Нашата препоръка е уред за готвене One Step&trade; Deluxe от Baby Brezza.</a></strong><span style="font-weight: 400;"><strong>&nbsp;</strong>С този уред можеш да приготвиш бебешката храна само за 10 минути. Той автоматично задушава и смесва храната с натискане на един бутон и разполага с всичко необходимо за приготвяне, съхранение и сервиране на храната за твоето бебе. Машината може да приготви до 820 ml/0,8 L храна в една порция. Бебето ти ще се наслаждава на всички пресни и вкусни ястия, които му приготвяш, а ти ще си спокойна, че то приема здравословна и питателна храна. Освен, че ти спестява пари от купуване на готова храна, уредът за готвене е гъвкав и с него можеш да готвиш храна за останалата част от семейството, включително супа и твърдо сварени яйца. А, за разлика от повечето уреди на пазара този уред се почиства супер лесно. Острието, купата и паучовете са подходящи за съдомиялна машина.</span></p> <h3><b>3. Електрически уред за приготвяне на адаптирано мляко&nbsp;</b></h3> <p><b></b></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Защо ти трябва?</b></h4> </li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Когато си бременна, идеята за приготвяне на адаптирано мляко за бебето може да не изглежда толкова трудна &ndash; просто смесваш препоръчаното количество прах с препоръчаното количество вода и разклащаш силно за няколко минути, нали?</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Да... но за изненада на много родители, това се оказва доста времеемък и труден процес. През първата година от живота на бебето, на родителите се налага са приготвят малко над 1000 бутилки с мляко и определено електроуред за приготвяне на адаптирано мляко, който да прави това вместо тях би бил от помощ. Тази машина е предназначена да произвежда гладки и кремообразни бутилки адаптирано мляко с правилната консистенция, без никакви мехурчета, които биха могли да предизвикат газове у бебето и да те държат будна цяла нощ. И всичко се случва за няколко секунди с натискането на един бутон.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;"><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KVCJ-If5XSg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe><br /></span></p> <ul> <li aria-level="1"> <h4><b>Нашето предложение</b></h4> </li> </ul> <p><span style="font-weight: 400;">Един от най-предпочитаните модели на пазара е </span><strong><a href="https://visvitalisbg.com/product/baby-brezza-ured-za-prigotvyane-na-adaptirano-mlyako-formula-pro-advanced-frp0046">уредът за приготвяне на адаптирано мляко Formula Pro Advanced на Baby Brezza</a></strong><span style="font-weight: 400;">. Той може да ти спести много излишни нерви и стрес като смесва перфектната доза мляко на прах и вода и дозира затопленото мляко директно в бутилката. С регулируемата дозираща система можеш да приготвиш бутилки от 60 до 300 ml, с избор от 3 различни температури. Изцяло дигитален и лесен за използване, уредът може също да затопля само вода без мляко. Formula Pro Advanced работи с 99,9% от млякото на прах за кърмачета. Лесен за използване и почистване, той е незаменим помощник в родителските задължения.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Надяваме се, да сме успели да ти дадем ценна информация, как можеш да направиш ежедневието си по-лесно и по-малко стресиращо и да си спестиш време, което е много ценно за всяко младо семейство. Очаквай още полезни статии от нас. До нови виртуални срещи!</span></p>

, , , , , ,
Сравнение на продукти