Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248

Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248
Категория: Столчета за хранене Производител: Moni SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
199,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Представяме ви Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248 – идеалният избор за вашето мъниче, което вече е навършило 6 месеца и е готово да открие света на вкусовете и ароматите. С максимално тегло до 15 кг, това столче е създадено да предложи комфорт и безопасност по време на хранене.

Изработено в ярко оранжев цвят, което ще внесе настроение и жизненост във всяко помещение, столчето е също така изключително удобно и функционално. Седемте позиции за регулиране на височината позволяват столчето да "расте" заедно с вашето дете, а трите положения на накланяне на облегалката осигуряват оптимален комфорт в различните етапи на развитие на малчугана.

Двучастната табла за хранене е проектирана така, че да улесни родителите при поднасянето на храната и почистването след това. А сигурността по време на хранене е гарантирана благодарение на 5-точковия предпазен колан, който може да се регулира според нуждите на вашето дете.

Тапицерията на седалката е изработена от висококачествени материали, които осигуряват допълнителен комфорт и лесна поддръжка. След употреба, столчето за хранене може да се сгъне и да заеме минимално пространство, благодарение на своите компактни размери в сгънато състояние (94x54x32 см), което го прави перфектен за съхранение в домове с ограничено пространство.

В нашата секция с Столчета за хранене ще откриете разнообразие от модели, които отговарят на високите стандарти за качество и безопасност. И ако сте фенове на марката Moni, не пропускайте да разгледате и другите предложения в нашия магазин – Столчета за хранене Moni.

Избирайки столче за хранене от Vis Vitalis, вие се доверявате на експертизата и качеството, които са в основата на всеки наш продукт. Ние разбираме, че като родители търсите най-доброто за вашите деца – продукти, които са безопасни, удобни и създават положителни спомени за цялото семейство. Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248 е проектирано с мисъл за тези ценности и е готово да стане част от вашето ежедневие.

Защото всяко хранене е възможност за споделени моменти и нови открития за вашето дете. Подарете му удобството и безопасността, които заслужава, с Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248 – защото всяка усмивка по време на хранене е ценна.


Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248

Moni Детско столче за хранене Avocado оранжев 106248

199,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти