Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450
Категория: Столчета за хранене Производител: Peg Perego SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
431,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Във Vis Vitalis представяме елегантността и функционалността в едно с "Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450". Този модерен стол за хранене е проектиран да отговаря на нуждите на вашето дете от самото му раждане до навършване на 3 години. Съчетава в себе си стил и практичност, като осигурява комфорт и безопасност по време на хранене и релакс.

1. Дизайн и Изработка:

Със своя изчистен и съвременен дизайн, наличен в различни цветове, столчето за хранене Peg Perego е създадено да устои на времето със своята здрава конструкция. Елегантният италиански дизайн допринася за естетиката на всяко помещение, като същевременно предлага стабилност и дълготрайна употреба.

2. Комфорт и Безопасност:

Меката и анатомична седалка с висока облегалка осигурява комфорт, докато 5-точковият безопасен колан гарантира, че вашето дете ще бъде защитено по време на употреба. Регулируемата степенка за крачета се адаптира към растежа на детето, осигурявайки му удобство през целия период на използване.

3. Регулируемост:

Столчето за хранене е с регулируема височина, за да пасне на различни височини на маси. Функцията за накланяне предлага релаксирано седене или хранене, а системата Comfort Recline позволява трансформирането на стола в шезлонг за спане.

4. Функционалност и Мобилност:

Сгъваемият дизайн на столчето за хранене спестява място при съхранение, а задните малки колела със спирачки улесняват придвижването му в пространството.

5. Поддръжка:

Материалът на седалката е лесен за почистване, а двойната табла с поставка за чаша или шише може да се мие в съдомиялна машина, което улеснява поддържането на чистота и хигиена.

6. Размери за Справка:

Когато е разгънато, столчето за хранене достига височина от приблизително 104,5 см, което показва неговата значителна големина и присъствие във всяка стая.

Създадено за съвременните родители, които ценят иновациите и качеството, столчето за хранене Peg Perego е отличен избор за вашето семейство. Открийте повече Столчета за хранене Peg Perego и осигурете на вашето дете комфорт и стил по време на хранене.

Всяка функция на столчето за хранене е проектирана с мисъл за родителя и детето, като се стреми да предложи удобство и безопасност. Отговаряйки на Европейските стандарти EN14988 и EN12790, този продукт е синоним на надеждност и доверие. Разгледайте нашата широка гама от Столчета за хранене и изберете най-доброто за вашето дете.

За родителите, които търсят продукт, който расте заедно с техните деца, "Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450" е идеалният избор. Съчетавайки висококачествени материали, иновативен дизайн и мултифункционалност, този стол за хранене е инвестиция в комфорта и безопасността на вашето дете.


Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Prima Pappa Follow Me Hi-Tech Licorice 24450

431,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти