Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099

Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099
Категория: Столчета за хранене Производител: Kikkaboo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
199,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектното съчетание на функционалност и стил с Столчета за хранене от марката Kikkaboo. Представяме ви "Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099" - иновативно решение за вашето дете, което расте заедно с него. Отличаващо се със своята универсалност, това столче е идеалният избор за родители, които ценят качеството и многофункционалността.

Дизайнът в нежен розов цвят е специално създаден да се впише хармонично в интериора на вашия дом, докато ергономичната конструкция е направена с мисъл за комфорта на вашето дете. Столчето е подходящо за деца, които вече могат да седят самостоятелно и е предназначено за употреба до 36-месечна възраст.

Едно от най-впечатляващите предимства на този продукт е неговата 3 в 1 функционалност - лесно се трансформира от столче за хранене в стол с табла и маса със стол, което означава, че ще бъде верен спътник на вашето дете през различните етапи на неговото развитие.

За да осигури максимална безопасност, столчето е оборудвано с 5-точков предпазен колан с меки раменни подложки, които предпазват чувствителната кожа на вашето дете. Покритието на долната катарама допълнително гарантира, че малките ръчички няма да бъдат наранени.

Двойната табла с 2 поставки за чаша е изключително удобна за подреждане на храната и напитките, като същевременно се отстранява лесно за почистване. Регулируемостта на таблата в 4 позиции позволява персонализиране според нуждите на вашето дете, а лесното почистващо се PU покритие улеснява поддържането на хигиената.

Вградените дървени крачета придават стабилност и издръжливост на столчето, а лесното сглобяване гарантира, че няма да загубите ценно време в опити да разберете сложни инструкции.

Избирайки "Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099", вие инвестирате в продукт, който ще се адаптира към растежа на вашето дете и ще му осигури уют и безопасност по време на хранене. За да разгледате още Столчета за хранене Kikkaboo, посетете нашия сайт и открийте разнообразието от висококачествени продукти, които предлагаме.

В Vis Vitalis разбираме, че родителите търсят най-доброто за своите деца. Затова сме се погрижили да предложим продукти, които не само отговарят на високите стандарти за качество и безопасност, но и допринасят за красивия и функционален дом. Разгледайте нашата селекция от Столчета за хранене и изберете най-подходящото за вашето семейство.


Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099

Kikkaboo Столче за хранене Multi 3in1 Pink 31004010099

199,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти