Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене PARTY Frosty Green Leather 10100372135

Lorelli Столче за хранене PARTY Frosty Green Leather 10100372135
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
175,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Представяме Ви Столчето за хранене PARTY Frosty Green Leather от престижната марка Lorelli, което е синоним на комфорт и практичност за Вашето дете. Създадено с мисъл за малките принцове и принцеси, това столче е идеалният избор за родители, които ценят качеството и функционалността.

Изработено от висококачествени материали, столчето се предлага с покритие от PVC или Еко кожа, което гарантира лесно почистване и дълготрайност. Дизайнът е съобразен с най-модерните тенденции в интериора, а цветът Frosty Green добавя свеж акцент във всяко помещение.

Сред функционалните характеристики на столчето се открояват двете табли, като горната може да се отстранява за улеснение при хранене и почистване. Интегрираното място за чаша или шише е изключително удобно и практично, осигурявайки, че напитката на Вашето дете винаги е на една ръка разстояние.

За безопасността на Вашето мъниче се грижат 5-точковите предпазни колани, а колелцата на столчето позволяват лесното му придвижване от едно място на друго. Допълнителното удобство е осигурено от коша за играчки, където могат да се съхраняват любимите забавления на Вашето дете.

Регулирането на плота в 4 позиции, облегалката в 3 позиции, степенката в 3 позиции и седалката във височина в 7 позиции позволява столчето да "расте" заедно с Вашето дете, осигурявайки му удобство и комфорт през целия период на използване. Табличката може да се закрепи към задните крачета на столчето, когато не се използва, а раменните колани се регулират в 2 позиции за оптимална поддръжка.

Леката алуминиева конструкция прави столчето удобно за пренасяне, а допълнителният омекотител осигурява мекота и комфорт за Вашето дете. Столчето се сгъва и разгъва лесно, което го прави перфектен избор за семейства с ограничено пространство или често пътуващи.

Избирайки Столчета за хранене от Lorelli, Вие инвестирате в качество и стил, които ще служат верно през годините. Разгледайте и другите предложения от същата категория и марка, като посетите Столчета за хранене Lorelli, и открийте идеалния модел, който отговаря на нуждите на Вашето семейство.

В Vis Vitalis разбираме, че родителите търсят най-доброто за своите деца. Затова сме тук, за да Ви предложим продукти, които не само отговарят на високите Ви стандарти за качество и безопасност, но и допринасят за красивия и функционален дом. Открийте разнообразието от Столчета за хранене и направете храненето на Вашето дете истинско удоволствие.


Lorelli Столче за хранене PARTY Frosty Green Leather 10100372135

Lorelli Столче за хранене PARTY Frosty Green Leather 10100372135

175,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти