Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather 10100372144

Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather 10100372144
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
175,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте перфектното съчетание на комфорт и функционалност с Столчета за хранене от марката Lorelli. Представяме ви "Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather 10100372144" – идеалният избор за съвременните родители, които търсят надеждност и стил в ежедневието си.

Този модел е изработен с мисъл за лекотата на употреба, като предлага лесно почистване благодарение на покритието от висококачествена PVC или Еко кожа. Дизайнът е съобразен с актуалните тенденции и осигурява уют и безопасност на вашето дете по време на хранене. Двойната табла с отстраняем горен слой е изключително удобна за поддържане на чистота, а специалното място за чаша или шише е практично решение за подръчно поставяне на напитки.

Сигурността е на първо място, затова столчето е оборудвано с 5 точкови предпазни колани, които гарантират, че вашето дете ще остане на мястото си дори когато се движи. Добавените колелца улесняват придвижването на столчето, а кошът за играчки е удобен за съхранение на любимите забавления на малчугана.

За да осигури максимален комфорт, столчето за хранене на Lorelli предлага множество регулиращи се функции: плотът може да се настройва в 4 различни позиции, облегалката – в 3 (включително напълно легнало положение), степенката – в 3, а седалката във височина – в 7 позиции. Това позволява столчето да "расте" заедно с вашето дете и да бъде използвано дълго време.

Леката алуминиева конструкция гарантира стабилност и удобство при сгъване и разгъване на столчето, а допълнителният омекотител осигурява мекота и уют за вашето дете. Раменните колани могат да се регулират в 2 позиции, за да се адаптират към растежа на малчугана.

За родителите, които ценят качеството и искат да осигурят на своите деца най-доброто, "Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather" е изключително удобно и практично решение. То превръща храненето в истинско удоволствие и спомага за развитието на добри хранителни навици от ранна възраст.

За да разгледате още Столчета за хранене Lorelli, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието от модели, които предлагаме. Изберете най-подходящото за вашето дете и се насладете на спокойни и усмихнати моменти заедно на трапезата.

В Vis Vitalis разбираме нуждите и желанията на съвременните родители и се стремим да предложим продукти, които да отговорят на високите стандарти за качество и безопасност. С "Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather" вие правите инвестиция в комфорта и развитието на вашето дете, като същевременно добавяте стил и елегантност към дома си.


Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather 10100372144

Lorelli Столче за хранене PARTY Blue Surf Leather 10100372144

175,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти