Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене Gusto Grey Koalas 10100362129

Lorelli Столче за хранене Gusto Grey Koalas 10100362129
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
185,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектното съчетание на функционалност и комфорт за Вашето мъниче с Столчета за хранене Lorelli Gusto Grey Koalas. Това столче е създадено с мисъл за съвременните родители, които ценят високото качество, безопасността и стилния дизайн.

С Lorelli Gusto, храненето се превръща в удоволствие, а не в задължение. Столчето е оборудвано с мека тапицерия с PVC покритие, което улеснява почистването и поддържането на хигиена. За допълнителна сигурност, столчето разполага с 5 точкови предпазни колани, които гарантират, че детето Ви ще остане на мястото си дори когато е най-активно.

Дизайнът на Lorelli Gusto е изключително практичен, предлагайки две табли, с възможност за отстраняване на горната, което улеснява подаването на храната и почистването. Облегалката може да се регулира до легнало положение, което е идеално за по-малките деца, нуждаещи се от почивка след хранене. Столчето също така предлага специални места за чаши и шишета, за да се гарантира, че напитките на Вашето дете са винаги под ръка.

За да се адаптира към растящото Ви дете, столчето е снабдено с регулируем плот и височина на седалката. Лесното сгъване и разгъване на столчето прави съхранението му удобно, дори и в малки пространства. Добавената стъпенка е многопозиционна, което позволява на детето да стои удобно, независимо от възрастта и височината му.

Мобилността е ключова, затова Lorelli Gusto е оборудвано с колелца за лесно придвижване, които са снабдени със спирачки за допълнителна стабилност. Под седалката е разположен кош за играчки, което прави този стол идеален за хранене и игра.

Съобразен с Европейския стандарт за безопасност БДС EN 14988, Lorelli Gusto гарантира, че Вашето дете е в безопасни ръце. Поддръжката на столчето е лесна – тапицерията се пере с топла вода и мек сапун, пластмасовите части се почистват с влажна кърпа, а движещите се части се смазват периодично.

Изберете Lorelli Gusto Grey Koalas за Вашето дете и се уверете, че храненето е безопасно, удобно и забавно. Разгледайте и другите ни предложения от категорията Столчета за хранене и открийте повече продукти на марката Lorelli, посетете Столчета за хранене Lorelli.

С Lorelli Gusto, Вие инвестирате в качество и стил, които ще се харесат на Вас и на Вашето дете, и ще направят всяко хранене специално. Защото знаем, че малките моменти са тези, които създават най-сладките спомени.


Lorelli Столче за хранене Gusto Grey Koalas 10100362129

Lorelli Столче за хранене Gusto Grey Koalas 10100362129

185,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти