Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug 10100362141

Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug 10100362141
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
185,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектното съчетание на функционалност и стил в Столчета за хранене с Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug. Този продукт е специално създаден, за да осигури комфорт и безопасност за вашето дете, докато се храни. С елегантния си розов сатенен дизайн, той ще добави нотка на нежност и топлина в интериора на всяко помещение.

Изработено с внимание към детайла, столчето за хранене на Lorelli е оборудвано с PVC покритие, което улеснява почистването и поддържането на хигиената на високо ниво. Безопасността на вашето мъниче е гарантирана благодарение на петточковите предпазни колани, които осигуряват стабилност и защита по време на хранене.

За допълнително удобство, столчето разполага с две табли, като горната може лесно да се отстрани за по-лесно почистване. Облегалката може да се регулира до легнало положение, което е идеално за почивка след хранене или дори за кратък следобеден сън. Столчето също така предлага регулируема височина на седалката, което позволява да расте заедно с вашето дете.

Дизайнът включва места за чаши и шишета, което улеснява подреждането на необходимите аксесоари по време на хранене. Столчето е снабдено и с практичен кош за играчки, където могат да се съхраняват любимите забавления на вашето дете.

За да осигури максимално удобство при преместването, столчето е оборудвано с колелца, които са лесни за маневриране и имат спирачки за допълнителна стабилност. Сгъването и разгъването на столчето е изключително лесно, което го прави удобно за съхранение, когато не се използва.

Съобразено с най-високите стандарти за безопасност, Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug е произведено в съответствие с Европейския стандарт БДС EN 14988. Поддръжката на столчето е лесна и не изисква специални умения - достатъчно е да се използва топла вода и мек сапун за тапицерията, а пластмасовите части да се почистват с влажна кърпа.

За да разгледате още Столчета за хранене Lorelli, посетете нашия уебсайт. Там ще откриете широка гама от продукти, които отговарят на нуждите и предпочитанията на вашето семейство.

Избирайки Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug, вие инвестирате в качество и комфорт за вашето дете. Неговият универсален дизайн и функционалност го правят идеален избор за семейства, които ценят удобството и безопасността. Столчето за хранене е не само практичен аксесоар, но и важна част от първите години на вашето дете, като спомага за неговото правилно развитие и самостоятелност.

За още варианти и идеи, разгледайте нашата категория Столчета за хранене и открийте идеалното столче, което да отговаря на вашия вкус и нужди.


Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug 10100362141

Lorelli Столче за хранене Gusto Satin Pink Hug 10100362141

185,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти