Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Ergobaby Детска количка Metro+ Compact Slate Grey

Ergobaby Детска количка Metro+ Compact Slate Grey
Категория: Летни колички Производител: Ergobaby SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
548,00 лв. В наличност
Стара цена: 685,00 лв.
Спестяваш: 137,00 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност


Описание

Детска количка Ergobaby Metro+ Compact 2021 - вашият верен спътник в ежедневните приключения!

Невероятната детска количка Ergobaby Metro+ Compact се завръща в нова, още по-удобна форма! Допълнителна подплата и регулируема по височина телескопична дръжка са само част от новостите, които ще осигурят на детето ви необходимия комфорт, а на вас - удобно и лесно возене.

Лесна за използване, с интегриран кош за новородено и сгъване с една ръка, Ergobaby Metro+ Compact е идеалният избор за вас и вашето дете, а вече е съвместима и със столчета за кола. Освен това е подходяща за деца от раждането до достигането на 4-годишна възраст или до 22 кг.

Регулируема дръжка, която се регулира по височина според вас и вашите желания


Ergobaby Metro+ Compact е една от малкото компактни колички с подвижна дръжка, която се регулира според вашата височина. Проектирана е да бъде компактна и ергономична, така че да ви позволи да стоите изправени, като същевременно осигурява повече място за краката и удобно ходене.

Комфортът е от ключово значение


Комфортът със сигурност е ключът към удобната разходка и спокойния сън. Ето защо новата детска количка Ergobaby Metro+ Compact ще се превърне във ваш синоним за комфорт, благодарение на подплатената подложка на седящата част или лежащата част на коша на количката. Ergobaby Metro+ Compact е най-добре подплатената количка измежду премиум ултра-компактните колички.

Спокоен сън на колела


Понякога семейните приключения съвпадат с времето, когато бебето спи. Не се безпокойте! Ergobaby Metro+ Compact има възможност за спускане в пълно легнало положение, както и регулируема поставка за крачетата, която ще позволи на детето ви да спи спокойно, дори когато сте в движение.

Лесно сгъване с една ръка


Детската количка Ergobaby Metro+ Compact е мечтата на всеки родител, защото позволява да вършите няколко неща едновременно. Бързото и лесно сгъване само с една ръка ви позволява да поставите количката в багажника, да се изкачите по стълбите или нещо друго, докато детето ви все още е в ръцете ви.

Ergobaby Metro+ Compact е идеалната количка за новородено


Новият модел Ergobaby Metro+ Compact съдържа скрити прегради, с които само за няколко секунди можете да превърнете седалката на количката в кош за новородено, което я прави чудесен спътник за бебета на всяка възраст.

 

Меко oкачване за лесно маневриране


Нежното пружинно окачване и големите задни колела премахват неравностите по пътя, така че разходката ви на открито да бъде удобна и плавна. Високите бордюри, павирани улици или тротоари вече не са проблем за вас.

Комфорт за родителите


В допълнение към регулируемата височина, дръжката на Ergobaby Metro+ е изработена от мека и гладка перфорирана изкуствена кожа, която прилепва към ръката ви. Разходките ще бъдат приятни и ще бутате количката, без да се притеснявате от подхлъзване.

Повече място за съхранение


Въпреки че бебето е на първо място, Ergobaby Metro+ Compact не е пренебрегнала родителите. Тя се предлага с още по-голям и по-лесно достъпен кош за багаж, а има и заден джоб, който служи като идеалното място за съхранение на лични вещи като мобилни телефони, ключове и портфейли.
С Ergobaby Metro+ Compact всички ваши неща са на едно място!

Съвместимост със столчета за кола


Ergobaby Metro+ Compact идва с още една нова функция, а именно съвместимост със столче за кола. С помощта на съответстващите адаптери можете да поставите столче за кола от група 0+ от марките BeSafe, Maxi Cosi, Cybex и Nuna на вашата количка.

Спецификации


Размери в разгънато положение: 96/105 см. × 44 см. × 87 см. (В х Ш х Д)
Размери в сгънато положение: 54 см. × 44 см. × 25 см. (В х Ш х Д)
Тегло: 7,8 кг.
Позиция на седалката: 95-175 °

Видео представяне на детска количка Ergobaby Metro+ Compact 2021


Ergobaby Детска количка Metro+ Compact Slate Grey

Ergobaby Детска количка Metro+ Compact Slate Grey

548,00 лв. В наличност
Стара цена: 685,00 лв.
Спестяваш: 137,00 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти