Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Стол за хранене - люлка Camminando Beige 10090040001

Lorelli Стол за хранене - люлка Camminando Beige 10090040001
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
323,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте идеалното място за вашето мъниче да се наслади на първите си кулинарни изживявания със Стол за хранене - люлка Camminando Beige от престижната марка Lorelli. Този стол е създаден, за да предложи комфорт и безопасност за вашето дете, докато то открива вълшебния свят на вкусовете.

Съобразен с нуждите на съвременните родители, столчето се отличава със своята мултифункционалност и лесна адаптация към растежа на детето. Облегалката се регулира в пет позиции, което позволява на малчугана да се отпусне след хранене или дори да заспи в удобна позиция. Височината също се настройва в пет различни нива, гарантирайки, че столчето ще "расте" заедно с вашето дете.

Две табли с различни позиции осигуряват достатъчно пространство за хранене и игра, като горната табла може лесно да се отстрани за почистване. Подложката за крачета и регулируемият 5-точков колан са допълнителни елементи, които подсилват усещането за сигурност и стабилност.

Когато не се използва, столчето се сгъва до компактни размери, което улеснява неговото съхранение и транспортиране. Произведено в съответствие с най-високите европейски стандарти за безопасност, този продукт е синоним на качество и надеждност.

За да запазите столчето в перфектно състояние, следвайте препоръките за почистване и поддръжка. Тапицерията се пере лесно с топла вода и мек сапун, а пластмасовите части се почистват с влажна кърпа. Периодичното смазване на движещите се части и редовната проверка за износване гарантират дълготрайност и безопасност на столчето.

Подходящ за деца, които могат да седят самостоятелно и са до 3 години или с тегло до 15 кг, Столчета за хранене Lorelli са идеалният избор за родители, които ценят качеството и функционалността. Открийте повече от тези незаменими помощници за вашия дом на Столчета за хранене и разгледайте цялата гама продукти на марката Столчета за хранене Lorelli, за да намерите перфектното решение за вашето малко съкровище.

Във Vis Vitalis разбираме, че всяко дете е уникално, и затова предлагаме продукти, които отговарят на индивидуалните нужди на всяко семейство. Столчето за хранене Lorelli Camminando Beige е не просто място за хранене, а пространство за общуване, игра и развитие на вашето дете, което създава безценни спомени за цялото семейство.


Lorelli Стол за хранене - люлка Camminando Beige 10090040001

Lorelli Стол за хранене - люлка Camminando Beige 10090040001

323,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти