Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене Dalia Blue Bear 10100432072

Lorelli Столче за хранене Dalia Blue Bear 10100432072
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
170,10 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте перфектното съчетание на комфорт и функционалност с Столчета за хранене Lorelli Dalia Blue Bear, което е специално създадено да отговори на нуждите на вашето растящо дете. Със своето стилно и практично дизайнерско решение, това столче е идеалният избор за семейства, търсещи безопасност и удобство в ежедневието.

Столчето за хранене Lorelli Dalia е оборудвано с PVC покритие, което улеснява почистването и поддържането на хигиена. Разполага с удобно място за чаша или шише, което е важно за малките деца, които обичат да имат напитката си на достъпно място. Сигурността е гарантирана благодарение на 5-точковите предпазни колани, които осигуряват стабилност и безопасност по време на хранене.

За допълнително удобство, столчето предлага две табли, като горната може лесно да се отстрани за по-лесно почистване. Регулирането на седалката във височина позволява столчето да "расте" заедно с вашето дете, а закрепването на табличката към задните крачета на столчето осигурява допълнителна стабилност. Столчето е снабдено и с 2 предни стопера и 2 задни колелца със спирачки, което гарантира лесно и безопасно придвижване.

Три позиции на регулиране на стъпенката и таблата, както и 2 позиции за регулиране на раменните колани, предоставят максимален комфорт за вашето дете. Лесното сгъване и разгъване на столчето прави продукта изключително удобен за съхранение и транспортиране. Предназначено за деца, които могат да седят самостоятелно от 6 месеца до 3 години или с максимално тегло до 15 кг, това столче за хранене е надежден избор за вашето мъниче.

За да запазите столчето в отлично състояние, следвайте нашите препоръки за почистване и поддръжка. Тапицерията се пере лесно с топла вода и мек сапун, а пластмасовите детайли се почистват с влажна кърпа. Важно е да смазвате движещите се части и да съхранявате продукта на сухо място, защитено от атмосферни влияния.

Съобразено с най-високите стандарти за безопасност, столчето за хранене Lorelli Dalia Blue Bear е произведено в съответствие с Европейския стандарт БДС EN 14988:2017+A1:2020, което гарантира спокойствие за родителите.

Разгледайте нашия асортимент и открийте разнообразие от Столчета за хранене, които ще се впишат идеално във вашето домашно пространство. За още предложения от марката Lorelli, посетете нашия уебсайт и разгледайте Столчета за хранене Lorelli, където качеството и стилът вървят ръка за ръка с функционалността.


Lorelli Столче за хранене Dalia Blue Bear 10100432072

Lorelli Столче за хранене Dalia Blue Bear 10100432072

170,10 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти