Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Бебешка комбинирана количка 3 в 1 Crysta Cool Grey 10021732123

Lorelli Бебешка комбинирана количка 3 в 1 Crysta Cool Grey 10021732123
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
949,66 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте идеалния спътник за вашите ежедневни приключения с малкото чудо! Представяме ви Бебешки колички 3 в 1 Lorelli Crysta Cool Grey, които съчетават стил, функционалност и безопасност, за да осигурят комфорт както за вашето дете, така и за вас.

Със своя модерен и елегантен дизайн, тази количка е истинско инженерно постижение. Включва кош за новородено с покривало, превръщащ се в лятна седалка и столче за кола, което гарантира, че ще отговори на нуждите ви на всяка възрастова фаза на вашето дете. Добавената чанта за аксесоари с подложка за повиване е идеалното допълнение за организирани и подготвени родители.

Кошът за новородено е оборудван с алуминиева дръжка за лесно носене, регулируем гръб за максимален комфорт и мрежеста част на сенника за оптимална вентилация. Светлоотразителните елементи осигуряват видимост и безопасност дори при намалена светлина.

Лятната седалка е реверсивна, с регулируема облегалка и 5-точков предпазен колан, който гарантира безопасността на вашето дете. Големият кош за пазаруване е изключително удобен за съхранение на всички необходими вещи по време на разходка.

Столчето за кола е снабдено с допълнителни меки подложки и регулируеми раменни колани, което го прави идеалния избор за първите месеци на вашето бебе. Светлоотразителните елементи отново подчертават ангажимента на Lorelli към безопасността.

Чантата за количка е не само практична, но и стилна, с водоустойчив цип и подложка за повиване, което я прави незаменим аксесоар за всеки родител.

Техническите характеристики на количката гарантират лесно сгъване и компактни размери, което улеснява транспортирането и съхранението. Продуктът е произведен в съответствие с Европейския стандарт за безопасност, което ви дава допълнително спокойствие.

Поддръжката на количката е лесна и удобна, благодарение на възможността за бързо почистване с мек препарат и влажна кърпа. Редовната проверка и поддръжка на колелата и частите ще гарантират дълготрайно и безпроблемно използване.

За родителите, които ценят качеството, безопасността и стила, Бебешки колички 3 в 1 Lorelli Crysta Cool Grey са идеалният избор. Открийте повече продукти от същата категория и марка, за да се уверите, че избирате най-доброто за вашето семейство: Бебешки колички 3 в 1 Lorelli.

Посетете нашия уебсайт и разгледайте широката гама от Бебешки колички 3 в 1, за да намерите перфектната количка, която да отговаря на всички вашите нужди и да превърне всяка разходка в истинско удоволствие.


Lorelli Бебешка комбинирана количка 3 в 1 Crysta Cool Grey 10021732123

Lorelli Бебешка комбинирана количка 3 в 1 Crysta Cool Grey 10021732123

949,66 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти