Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Siesta Art Collection Jaguar

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Siesta Art Collection Jaguar
Категория: Столчета за хранене Производител: Peg Perego SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
566,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектната комбинация от стил, комфорт и функционалност с Столчета за хранене Peg Perego. Столчето за хранене-шезлонг Siesta Art Collection Jaguar е идеалният избор за съвременните родители, които търсят елегантност и практичност в едно. Подходящо от самото раждане на вашето дете до навършване на 3 години, това столче е създадено да се адаптира към растежа и развитието на малките.

Столчето Siesta се трансформира лесно от уютен шезлонг за спане на бебета в стабилен стол за хранене и накрая в обикновен стол, който позволява на вашето дете да се храни на масата заедно с вас. Системата Comfort Recline гарантира, че облегалката се накланя до 150 градуса, превръщайки стола в удобно място за почивка.

За да спестите пространство и средства, столчето Siesta предлага три продукта в едно. Благодарение на колелата с иновативна спирачна система Stop & Go, преместването му е лесно и безопасно, като същевременно предпазва пода от надраскване. В сгънато положение, столчето заема минимално място и може да се съхранява дори в най-тесните пространства.

С девет позиции за регулиране на височината, столчето се адаптира към растежа на вашето дете. Облегалката се накланя в пет различни позиции, а стъпалото за крачета също е регулируемо. Седалката е мека и анатомична, оборудвана с 5-точков безопасен колан и разделител за крачета, които осигуряват комфорт и безопасност.

За допълнително удобство, столчето разполага с практична кошница за багаж и двойна табла с поставка за чаша или шише, като горната част може да се мие в съдомиялна машина, гарантирайки чистота и хигиена. Тапицерията, изработена от PVC или еко-кожа, се почиства лесно с влажна кърпа, а модерните и игриви цветове добавят стил към всеки интериор.

Съобразено с Европейските стандарти EN14988 и EN12790, столчето за хранене Siesta е с гарантирано качество от марката Peg Perego, която е синоним на елегантен италиански дизайн и високо качество. Размерите му в разгънато състояние са 60 х 77.5 x 104,5 см, а в сгънато - 60 х 86 х 30 см, с тегло от едва 10.5 кг.

За още Столчета за хранене и продукти на марката Peg Perego, можете да разгледате нашия асортимент тук. Изберете качество и стил, които растат заедно с вашето дете.


Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Siesta Art Collection Jaguar

Peg Perego Столче за хранене-шезлонг Siesta Art Collection Jaguar

566,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти