Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020 31001010132

Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020 31001010132
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Kikkaboo SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
699,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектната комбинация от стил, функционалност и комфорт за вашето мъниче с комбинираната количка "Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020". Този модел е идеалният избор за съвременните родители, които търсят Бебешки колички 3 в 1, съчетаващи високо качество и модерен дизайн.

Количката е снабдена с луксозна и лека алуминиева рамка с анодизирано покритие, което гарантира дълготрайност и издръжливост. Системата за бързо и лесно сгъване позволява да се прибере без усилие, дори и със закрепена седалка, което е истинско удобство в забързаното ежедневие. Регулируемата дръжка в 10 позиции осигурява комфорт на родителя, а големият отстраняем сенник заедно с допълнителната козирка предпазват вашето дете от слънчевите лъчи и вятър.

За максимално удобство на малчугана, количката разполага с мека подложка на седалката и регулируема позиция на гръбчето до пълно легнало положение, което е идеално за дневния сън на открито. Системата за регулиране на облегалката с една ръка е изключително удобна, когато ръцете ви са заети. Джобът на гърба на седалката пък предлага допълнително пространство за съхранение на малки предмети.

Безопасността на вашето дете е на първо място с 5-точковия предпазен колан с меки раменни подложки и покритие на долната катарама. Голямото кошче за съхранение е удобно за пазаруване или дълги разходки, като предлага достатъчно място за всички необходими аксесоари. Предните колела се въртят на 360 градуса и имат заключващ механизъм за стабилност, а задната спирачка с едно докосване осигурява лесно управление.

Кошът за новородено е оборудван с мек матрак за допълнителен комфорт и сгъваем сенник, който защитава бебето от външни влияния. Текстилната подложка на дръжката е приятна на допир и улеснява пренасянето. Столчето за кола пък е предназначено за деца до 13 кг и разполага с регулируема ергономична дръжка и 3-точков предпазен колан за безопасност по време на пътуване.

Включените аксесоари като покривала за крачетата, дъждобран, адаптери за столчето за кола, чанта, която се превръща в повивалник, и поставка за чаша, правят този комплект изключително практичен и удобен за всеки родител. Размерите на количката са оптимизирани за лесно съхранение и транспортиране, като теглото и компактността ѝ са в идеален баланс.

Разгледайте и други модели от категорията Бебешки колички 3 в 1 и открийте най-подходящия за вас и вашето дете. Ако предпочитате продукти на марката Kikkaboo, можете да разгледате цялата гама Бебешки колички 3 в 1 Kikkaboo, предлагани в нашия онлайн магазин.

Изберете "Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020" за вашето бебе и се насладете на комфорт и стил по време на всяка разходка. Този модел е създаден да отговори на нуждите на младите семейства, които ценят качеството, безопасността и удобството.


Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020 31001010132

Kikkaboo Комбинирана количка 3в1 Madrid Dark Grey Melange 2020 31001010132

699,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти