Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Черно KKET02201RA

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Черно KKET02201RA
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Chipolino SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
999,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте перфектната комбинация от стил, комфорт и функционалност с Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит, предназначена да осигури максимално удобство и безопасност за вашето новородено или по-голямо дете с тегло до 22 кг. Създадена с мисъл за активните и модерни родители, тази количка е идеалният спътник от първите дни на вашето бебе до неговите ранни детски години.

Комплектът включва всичко необходимо за спокойствието на родителя и комфорта на детето: удобна рама със седалка, кош за новородено с матраче и покривало, детско столче за автомобил с адаптори, практична раничка за аксесоари с термо джобчета и покривало за крачетата на седалката.

Специално внимание е отделено на детайлите, които правят тази бебешка количка 3 в 1 изключително удобна за ежедневна употреба. Леката алуминиева рама осигурява стабилност и лесност при маневриране, а компактното сгъване с една ръка и дръжката за носене улесняват родителите при пренасяне и съхранение на количката.

Седалката може да се монтира в две посоки, облегалката се регулира до пълно легнало положение, а големият сенник с вентилираща секция предпазва вашето дете от слънце и вятър. Всички колела са оборудвани с амортисьори за плавно придвижване и се свалят с едно движение за по-лесно съхранение.

За безопасността на вашето малко съкровище се грижат 5-точковият обезопасителен колан с меки раменни подложки и висококачествените материали, от които е изработена количката, които са в съответствие с Европейските стандарти EN1888-1, EN1888-2 и EN1466, а столчето за автомобил е сертифицирано по ECE R44/04.

Стилната и функционална Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит е проектирана да отговори на нуждите на съвременните родители, които търсят надеждност, безопасност и удобство за своето дете. Водоустойчивите платове, регулируемата поставка за крачета и регулируемата на височина дръжка са само част от характеристиките, които правят тази количка незаменим аксесоар за всяко семейство.

Разгледайте и другите ни предложения от серията Бебешки колички 3 в 1 Chipolino, за да откриете количката, която най-добре отговаря на вашите нужди и стил. Изберете качество и комфорт за вашето дете с Бебешки колички 3 в 1 от Vis Vitalis!


Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Черно KKET02201RA

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Черно KKET02201RA

999,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти