Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Платина KKET02202PL

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Платина KKET02202PL
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Chipolino SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
999,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте перфектната комбинация от стил, функционалност и комфорт за Вашето малко съкровище с Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Платина KKET02202PL. Този иновативен продукт е специално създаден, за да отговори на нуждите на съвременните родители, които търсят надеждност и удобство за своите деца от първите им дни до достигането на тегло до 22 кг.

Комплектът включва всичко необходимо за безопасно и комфортно пътуване: лека алуминиева рама със седалка, кош за новородено с матраче и покривало, детско столче за автомобил група 0+ (0-13 кг.), адаптори за столчето, удобна раничка за аксесоари с термо джобчета и покривало за крачетата на седалката.

Седалката е проектирана да осигури максимален комфорт за Вашето бебе, като може да се монтира в двете посоки, позволявайки на детето да пътува с лице към Вас или да наблюдава света. Облегалката се регулира до пълно легнало положение, което е идеално за дълги разходки и следобедни дрямки. Водоустойчивият плат на сенника предпазва от влага, докато големият регулируем сенник с вентилираща секция защитава от слънцето и осигурява комфортна среда.

Кошът за новородено е изработен в съответствие с Европейски стандарт EN1466 и включва меко матраче и покривало, което гарантира безопасност и уют за Вашето бебе. Столчето за автомобил, сертифицирано по ECE R44/04, е подходящо за новородени до 13 кг и се монтира лесно на рамата на количката с помощта на адапторите.

Дизайнът на количката е съобразен с динамичния начин на живот на родителите, предлагайки лесно и компактно сгъване с една ръка и дръжка за носене. Всички колела са изработени от висококачествен PU материал, устойчив на износване, оборудвани с амортисьори и се свалят с едно движение за допълнително удобство.

За родителите, които ценят практичността, големият кош за багаж и раницата с термо джобчета предлагат достатъчно пространство за всички необходими аксесоари по време на разходка. Регулируемата поставка за крачета и 5-точковият обезопасителен колан с меки раменни подложки гарантират безопасността и удобството на Вашето дете.

Избирайки Бебешки колички 3 в 1 от Chipolino, Вие инвестирате в качество и стил, които ще Ви служат верно през всички етапи на растежа на Вашето дете. Продуктът е произведен в съответствие с Европейските стандарти EN1888-1 и EN1888-2, което подчертава ангажимента на марката към безопасността и здравето на най-малките.

Разгледайте и други модели от категорията Бебешки колички 3 в 1 и открийте идеалната количка, която да отговаря на Вашите нужди и да осигури комфорт и безопасност за Вашето бебе. За още предложения от марката Chipolino, посетете нашия онлайн магазин Бебешки колички 3 в 1 Chipolino.

Изберете Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит и се насладете на безгрижни моменти с Вашето дете, знаейки, че сте му осигурили най-доброто.


Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Платина KKET02202PL

Chipolino Детска количка 3 в 1 Елит (до 22кг.) Платина KKET02202PL

999,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти