Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Chipolino Стол за хранене Макси пудра STHMX02205BH

Chipolino Стол за хранене Макси пудра STHMX02205BH
Категория: Столчета за хранене Производител: Chipolino SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
255,02 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектното място за първите кулинарни изживявания на Вашето дете със Столчето за хранене Макси пудра от престижната марка Chipolino. Създадено да осигури комфорт и безопасност за малчуганите, които вече могат да седят самостоятелно и до тегло от 15 кг, това столче е истински помощник за всяко семейство.

Изработено в съответствие с най-високите стандарти, Столчето за хранене Макси предлага три положения на облегалката, което гарантира, че дори и по-малките бебета ще се чувстват удобно и сигурно по време на хранене. Шестте позиции на седалката на височина позволяват столчето да "расте" заедно с Вашето дете, осигурявайки му винаги най-подходящата и комфортна позиция.

Комфортът е гарантиран с широката и подплатена седалка, която е изключително лесна за почистване, а безопасността е на най-високо ниво благодарение на 5-точковия предпазен колан с меки подложки. Двойната табла за хранене е още едно удобство, което ще оцените - горната табла може лесно да се отстранява и почиства, а регулирането ѝ напред и назад улеснява позиционирането спрямо нуждите на Вашето дете.

Не на последно място, столчето е оборудвано с колелца за лесно преместване, което е идеално за активните родители, които искат да държат своето дете на очи докато се занимават с домакинска работа. Когато не се използва, столчето се сгъва компактно и може да се съхранява без да заема много място.

Избирайки Столчета за хранене от Chipolino, Вие залагате на качество и стил, които ще допринесат за уютната и функционална атмосфера във Вашия дом. Ако желаете да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Столчета за хранене Chipolino и открийте многообразието, което предлагаме.

Вашето дете заслужава най-доброто и с Chipolino Стол за хранене Макси пудра Вие правите инвестиция в неговото здраве, развитие и щастие. Създайте незабравими семейни моменти около трапезата с увереността, че Вашето дете е обгрижено с любов и грижа.

За още варианти на Столчета за хранене, разгледайте нашия каталог тук: Столчета за хранене. В Vis Vitalis ние сме посветени на предоставянето на продукти, които отговарят на нуждите на Вашето семейство, като същевременно предлагаме стил и иновация.


Chipolino Стол за хранене Макси пудра STHMX02205BH

Chipolino Стол за хранене Макси пудра STHMX02205BH

255,02 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти