Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Zizito Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части

Zizito Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части
Категория: Конструктори и сортери Производител: Zizito SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
152,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание
Марка: Game Movil
Възраст: 3+ години
Пол: Момче
Брой елементи: 82 части
Тегло: 2.17 кг
Материал: Висококачествени безвредни материали
Съдържание: Комплектът включва: 65 цветни части в 4 размера, 1 локомотив, 2 вагона, 6 извити и 4 прави релси, 4 човечета и стикери. n4-те модела конструкторни части са с височина 2.35 см и ширина 3.2 см. nДължините им са : 3.2 см, 4.8 см, 6.4 см и 9.6 см
Допълнителни характеристики: Продуктът дава възможност чрез подреждане и сглобяване детето да получи различни фигури. nТой е направен от висококачествени безвредни материали. nИграейки с него детето ще развие креативното мислене, въображението и сръчността си.nКонструкторът е опакован в дървен куфар с дръжка, за лесно съхранение и пренасяне. nТой е с размер: 25,5 х 37,5 х 13 см, което го прави идеален за подарък.nВнимание, не оставяйте детето без надзор по време на игра. nПродуктът съдържа части, които детето може да погълне!nПроизведено в Испания.
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения.nИгрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период.nРазвиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности.nРазвива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка.nРазвива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка.nРазвива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.

Zizito Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части

Zizito Конструктори Deluxe в дървена кутия 82 части

152,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти