Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Zizito Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick

Zizito Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick
Категория: Столчета за хранене Производител: Zizito SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
208,33 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Представяме ви Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick от марката Zizito, който е създаден да отговори на нуждите на съвременните родители и да осигури комфорт и безопасност на техните малки съкровища. Този уникален продукт е идеален за деца на възраст от 6 месеца до 3 години и с тегло до 15 килограма, като съчетава функционалност и стил в едно.

Двойна функция: Столчето Patrick е проектирано така, че лесно се трансформира от високо столче за хранене в удобна масичка със стол, което го прави изключително практично и удобно за различни ситуации и пространства.

Безопасност: За да се чувствате спокойни, докато вашето дете се храни или играе, столчето е оборудвано с 5-точков предпазен колан, който гарантира, че малчуганът ще остане на мястото си без риск от падане.

Комфорт: Седалката е меко подплатена, а облегалката е ергономично оформена, за да поддържа детето удобно и да предоставя необходимата опора по време на хранене или игра.

Издръжливост: Стабилната конструкция с дървени крака предполага дълготрайна употреба и стабилност, което е основен приоритет за всеки родител.

Лесно почистване: Материалите, от които е направено столчето, позволяват лесно почистване, а подвижният плот с обособено място за чаша или шише улеснява поддръжката.

Естетика: Съвременният дизайн с неутрални цветове се вписва отлично във всякакви интериори, като добавя стил и елегантност в дома ви.

Регулируемост: Столчето предлага регулируеми функции, които позволяват настройка според растежа на детето или различните нужди, които могат да възникнат.

Мобилност: Заокръглените краища на краката служат за безопасност и предпазване на пода от надраскване, а лекотата на конструкцията позволява лесно преместване на столчето.

Идентичност на марката: Логото на Zizito, разположено върху продукта, подчертава увереността в качеството и идентичността на бранда, който е известен с производството на бебешки и детски продукти, отговарящи на швейцарските стандарти за качество.

Разгледайте още Столчета за хранене Zizito и открийте идеалното решение за вашето дете.

Всички тези характеристики се обединяват в продукт, който подчертава безопасността, универсалността, комфорта и стила за модерните семейства, търсещи практични решения за храненето на своите деца. За да отговорим на очакванията на родителите, Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick е създаден с мисъл за удобството и ежедневието на динамичното семейство, което цени качеството и функционалността.

Изберете Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick за вашето дете и се насладете на спокойни и щастливи моменти заедно. Открийте повече варианти на Столчета за хранене и се уверете, че вашият избор е най-добрият за вашето малко съкровище.


  • МД
    Мария Димитрова
    21.01.2024 09:06 pm

    Стол за хранене

    Проверена поръчка
    Лесен за употреба, стабилен, кожата се почиства лесно , страхотен е :))
Zizito Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick

Zizito Стол за хранене с маса 2 в 1 Patrick

208,33 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти