Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Haba STEM игра Ранно програмиране: Тайната на пикселите

СТЕМ игра Ранно програмиране: Тайната на пикселите HEd385615/208656
Безплатна доставка
Haba STEM игра Ранно програмиране: Тайната на пикселите
Категория: Образователни играчки Производител: HABA SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
312,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Образователна СТЕМ игра от серията Digital Starter (дигитално начало) – Haba education (Хаба образование), чрез която децата под формата на игра се запознават с дигиталния свят.  Играта предлага няколко варианта на игра, които отключват пред играчите и тайни от работния процес на компютрите , като осигуряват игрално въвеждане в света на  информационните технологии.

В инструкцията на български език на играта  има Въведение: Коди и Пикси … и тайните на кодиращите пиксели, както и следните 2 игри:

Игра1: Разчитайте и изпълнявайте кодове, Играчи : 1, Продължителност на играта : около 15 мин. 

Игра 2: Създайте свои собствени кодови карти,Играчи: 1-2, Продължителност на играта: около 30 мин.

В игра 1 има 3 варианти на игра, с различна нива на сложност:

Вариант 1: Ниско ниво на трудност - карти със зелен ръб (кодовете използват само бял и един друг цвят и има само няколко превключвания между бяло и цвят)

Вариант 2: Средно ниво на трудност - карти с жълт ръб  (кодовете използват предимно 3 или 4 цвята)

Вариант 3: Високо ниво на трудност - карти с червен ръб  (за истински пикселни експерти)

В играта се използва голяма дъска, 100 зарчета и 18 шаблона с решения на гърба . Така децата научават, че цифровите изображения са съставени от пиксели и , че програмирането дава команди на компютъра под формата на код, който след това се изпълнява прецизно. Заедно с компютърните експерти Коди и неговата сестра Пикси , децата играят ролята на компютъра, следват кодираните команди, създавайки част от изображението по пиксели. Това дава възможност на децата да придобият по-задълбочено разбиране за презареждане на изображения, както и за програмиране на кодове, цикли и дешифриране. 

Съдържание: 100 пиксела с 4 цветни, 1 бяла и 1 черна страна, Дървена рамка за подреждане, 18 кодови карти, 1 книжка с инструкции;

Запозна ли се вече с Пикси и Коди ? Те са брат и сестра , близнаци по-точно , но изобщо не им и личи . Пикси е лъчезарна и любопитна , докато Коди харесва да обмисля добре нещата . Те имат едно общо нещо помежду си - и двамата са добри в работата с компютрите . Пикси иска да разбера всичко , което компютър може да направи , а Коди по-скоро иска да разбере как точно работят тези машини и прекарва години в пилеене на време по компютърните програми . Това звучи ли ти трудно ? Не знаеш как точно да боравиш с компютър ? Не се  на притеснявай , Коди и Пикси бяха така преди . Те ще ти обяснят всичко , стъпка по стъпка , то ще става все по-ясно ! ..

Купи играта и с нея ще получиш ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, която ще бъде твой водач, вкл  И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Материал: дърво, картон

Препоръчителна възраст: 5 години +

Продуктът е произведен в Германия и отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

 


Haba STEM игра Ранно програмиране: Тайната на пикселите

Haba STEM игра Ранно програмиране: Тайната на пикселите

312,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти