Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cosatto Бебешка количка Giggle 3в1 Wilderness Ink CT5038 NEW023378

Cosatto Бебешка количка Giggle 3в1 Wilderness Ink CT5038 NEW023378
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Cosatto SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 399,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Изпрати запитване


Описание

Открийте перфектната спътница за вашите разходки с бебето - Бебешки колички 3 в 1 Cosatto Giggle Wilderness Ink CT5038, която съчетава стил, функционалност и комфорт в едно. Тази иновативна система за пътуване е създадена, за да отговори на всички нужди на родителите и техните малки откриватели от самото раждане до достигане на тегло от 18 кг.

Със своето луксозно кошче за новородено, Cosatto Giggle предоставя достатъчно пространство за бебето да се чувства уютно и защитено. Дебелият матрак осигурява комфорт, а възможността за инцидентно спане през нощта го прави идеален за дълги пътувания. За допълнително удобство, тапицерията на кошчето лесно се сваля и пере, което улеснява поддръжката и хигиената.

Когато бебето порасне, седалката (летен кош) предлага гъвкавост и удобство. Реверсивната функция позволява на детето да пътува както с лице към родителя, така и в посока на движението, като по този начин се стимулира любопитството и изследователския дух. Четирите позиции на наклон на облегалката гарантират, че дори най-малките могат да пътуват в максимален комфорт.

За да се насладите на безпроблемни разходки във всякакви метеорологични условия, Giggle 3 в 1 включва специален дъждобран, който пасва както на коша за новородено, така и на седалката. Пълното окачване с амортисьори осигурява гладко и приятно возене, а регулируемата по височина дръжка се адаптира към ръста на всеки родител.

За ваше удобство, количката се сгъва компактно и лесно, благодарение на алуминиевото шаси, което е и леко за носене. Свалящата се тапицерия и UPF100+ защита на сенника са само част от детайлите, които правят тази количка истински инвестиция в комфорта и безопасността на вашето дете.

Избирайки Бебешки колички 3 в 1 от Cosatto, вие не само инвестирате в качествен продукт, но и в спокойствието, което идва с 3-годишната гаранция, предлагана от производителя. И ако желаете да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Бебешки колички 3 в 1 Cosatto и открийте множество варианти, които да отговорят на вашите индивидуални нужди.

Създадена с мисъл за активните и модерни родители, които ценят качеството, безопасността и стила, количката Cosatto Giggle 3 в 1 е идеалният избор за вас и вашето малко съкровище. Отпразнувайте свободата на движението и създайте незабравими спомени с всяка разходка.


Cosatto Бебешка количка Giggle 3в1 Wilderness Ink CT5038 NEW023378

Cosatto Бебешка количка Giggle 3в1 Wilderness Ink CT5038 NEW023378

1 399,00 лв. Изпрати запитване
Стара цена:
Спестяваш:
Изпрати запитване
Няма наличност
Сравнение на продукти