Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 NEW022785

Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 NEW022785
Категория: Столчета за хранене Производител: Cosatto SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
349,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте магическия свят на детските приключения със Столчета за хранене Cosatto, където функционалността и вълшебството се сливат в едно. Представяме ви Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 - създадено да расте заедно с вашето малко съкровище, от самото му раждане до навършване на три годинки.

Със своята иновативна функция люлка, столчето Noodle 0+ предоставя меко и уютно място за почивка на вашето новородено. Луксозната подплатена подложка гарантира комфорт и безопасност на бебето през първите шест месеца. А когато настъпи времето за първите хранения, столчето се трансформира, за да подкрепи вашето дете в неговото развитие.

Седем степени на регулиране на височината, пет позиции на наклон на облегалката и регулируема опора за крачета - всичко това прави Столчето за хранене Noodle 0+ перфектния избор за максимално удобство на вашето дете. Двете широки табли, които лесно се свалят и мият, са идеални не само за хранене, но и за игра.

За родителите, които ценят лекотата и удобството, Noodle 0+ предлага бързо и лесно сгъване до компактни размери, което го прави идеален дори за малки жилищни пространства. Подложката, която се почиства с мокри кърпички, е още едно доказателство, че Cosatto мисли за улеснението на всеки родител.

Безопасността е на първо място, затова столчето е оборудвано с 5-точков предпазен колан и стабилна конструкция, която предотвратява приплъзване и нежелано отместване. Съответствието със стандарта BS EN 14988: 2017 и трите години гаранция са допълнителни гаранции за качеството и сигурността на продукта.

Уникалният дизайн на столчето, украсено с любимите на децата герои от Unicorn Land, ще превърне всяко хранене в забавно и цветно приключение. Създадено да вдъхновява въображението и да носи радост, Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 е повече от място за хранене - то е място за споделени моменти и създаване на спомени.

Ако търсите разнообразие и искате да разгледате още Столчета за хранене, или пък желаете да откриете други продукти от марката Cosatto, посетете нашия онлайн магазин. За ваше удобство, предлагаме и богата гама от Столчета за хранене Cosatto, където качеството и стилът вървят ръка за ръка.

Със Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231, всяко хранене се превръща в удоволствие, а всяка минута прекарана заедно е пълна с усмивки и вълшебство. Изберете най-доброто за вашето дете и за вашето семейство с Vis Vitalis.


Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 NEW022785

Cosatto Столче за хранене Noodle Unicorn Land CT4231 NEW022785

349,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти