Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Cam SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Запознайте се с изключителния "Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси", който представлява елегантно и функционално решение за родители, търсещи максимално удобство и безопасност за своите малки съкровища. Изработен от висококачествени материали, този сет е създаден да отговаря на всички нужди на Вашето бебе от раждането до 36-ия месец.

Кошът за новородено е проектиран с мисъл за най-малките, като осигурява комфорт и защита през първите шест месеца. Снабден е с механизъм за бързо и лесно отстраняване от рамата, както и с възможност за регулиране на наклона на главичката в четири позиции, което позволява да се адаптира според нуждите на Вашето бебе. Сенникът с прозорче и мрежа пък предлага допълнителна защита и вентилация.

Седалката за след шестия месец е проектирана така, че да може да се монтира както по посоката, така и в обратната посока на движение. Регулируемите положения на гръбчето и поставката за крачетата осигуряват удобство и подкрепа за растящото дете. Предпазният борд може лесно да се премахва, а 5-точковият колан за безопасност гарантира спокойствие по време на разходка.

В комплекта са включени практични аксесоари като покривало за крачетата, мрежа против комари, чанта за аксесоари с подложка за повиване и дъждобран, които допълват удобството и функционалността на този Бебешки колички 3 в 1. Важно е да се отбележи, че комплектът не включва рамата на количката, която се закупува отделно.

Родителите, които избират Бебешки колички 3 в 1, знаят, че търсят продукт, който да расте заедно с тяхното дете. Този сет от "Cam" е идеалният избор за съвременните семейства, които ценят качеството, безопасността и стила. Освен това, материалите, използвани в производството на количката, са напълно безвредни и отговарят на директива 2005/84/СЕ, което гарантира спокойствие за здравето на Вашето дете.

За да разгледате още продукти от категорията и марката, посетете Бебешки колички 3 в 1 Cam. Изберете "Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси" и осигурете на Вашето дете комфорт и стил от самото начало.


Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Dark Grey C569, без шаси

890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти