Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Cam SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Представяме ви Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси - идеалното решение за родители, които ценят комфорта, безопасността и стила. Този модерен и функционален сет е създаден, за да улесни ежедневието ви и да осигури максимално удобство за вашето дете от раждането до 36-ия месец.

Ключови характеристики на сета включват:

1. Седалка за количка: - Трансформира се в кош за новородено. - Сигурна и подплатена за комфорт и безопасност. - Регулируем сенник за защита от слънце. - Дизайн със стилна синя материя и акценти с линейни орнаменти. - Функция за регулиране на наклона за комфорт на детето.

2. Стол за кола: - Стил за пренасяне на бебета с ергономична дръжка. - Може да бъде монтиран в автомобили за безопасно пътуване. - Подплатен интериор със сигурни колани.

3. Раница: - Съвпадаща зелена материя със стилен текстуриран дизайн. - Компактен размер за носене на бебешки необходимости. - Удобна за разходки и съхранение.

4. Рамка на количката: - Снимките показват сгъваем дизайн за преносимост и съхранение. - Модерен естетически вид със сребристи и черни завършеки. - Здрави колела и окачване за лесно маневриране.

Предимствата на тази система за пътуване включват координирани дизайнерски елементи, универсално използване от новородено до дете на възраст до 3 години и удобството на многофункционално решение за родители в движение. Продуктът също така акцентира върху комфорта и безопасността на детето, заедно с лекотата на употреба за грижещия се.

Създаден от висококачествени материали, които са напълно безопасни и отговарят на директива 2005/84/СЕ, сетът включва всичко необходимо за вашето мъниче: покривало за крачетата, мрежа против комари, чанта/раница за аксесоари с включена подложка за повиване и дъждобран. Изключително важно е да се отбележи, че комплектът не включва рамата на количката, която се закупува отделно!

За родителите, които търсят Бебешки колички 3 в 1, този сет е перфектният избор, съчетаващ удобство и стил. Открийте повече продукти от същата категория и марка, посетете Бебешки колички 3 в 1 Cam и разгледайте разнообразието, което предлагаме.

Ако сте младо семейство, което обича разходките на открито и цените продуктите, които растат заедно с вашето дете, Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси е създаден за вас. Съчетайте практичността с модерния дизайн и осигурете на вашето дете комфорта, от който се нуждае по време на всяко пътуване. За повече информация и избор на Бебешки колички 3 в 1, разгледайте нашия уебсайт.


Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Blue C567, без шаси

890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти