Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cam Сет за детска количка Levante Ice C568, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Ice C568, без шаси
Категория: Бебешки колички 3 в 1 Производител: Cam SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектната комбинация за комфорт и стил със Сет за детска количка Levante Ice C568 от престижната марка Cam. Този модулен комплект е идеален за родители, които търсят практичност и качество за своите малки съкровища от раждането до 36-месечна възраст.

Кошът за новородено е проектиран с мисъл за най-малките, осигурявайки безопасност и уют през първите 6 месеца. Съобразен с нормите за безопасност, той предлага възможност за транспортиране в автомобил, като за целта се закупува допълнителен комплект за монтаж. Разширеният кош разполага с механизъм за лесно отстраняване от рамата и четири позиции за регулиране на наклона на главичката, което гарантира, че вашето бебе винаги ще пътува в максимален комфорт.

След шестия месец, седалката за по-големи деца предлага възможност за монтаж както по посоката, така и в обратната на движението. Гърбът се регулира в четири позиции, а подложката за крачетата също е регулируема, осигурявайки идеалната поза за вашето растящо дете. Предпазният борд може да се премахва, а петточковият колан гарантира безопасността на малкия пътешественик.

Комплектът включва и редица аксесоари, които правят ежедневието на родителите още по-лесно: покривало за крачетата, мрежа против комари, стилна чанта с подложка за повиване и дъждобран. Всички материали са висококачествени и безопасни, отговарящи на директива 2005/84/СЕ, което означава, че можете да бъдете спокойни за здравето на вашето дете.

Обърнете внимание, че комплектът не включва рамата на количката, която се закупува отделно. Това ви дава свободата да изберете шасито Techno, което най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Разгледайте повече продукти от категорията Бебешки колички 3 в 1 и открийте идеалната количка за вашето семейство. За още предложения на марката Cam, посетете Бебешки колички 3 в 1 Cam.

Сетът за детска количка Levante Ice C568 е създаден, за да отговори на нуждите на съвременните родители – активни, знаещи и търсещи най-доброто за своите деца. Избирайки този продукт, вие инвестирате в безопасност, удобство и стил, които ще придружават вашето семейство през първите важни години от живота на вашето дете.


Cam Сет за детска количка Levante Ice C568, без шаси

Cam Сет за детска количка Levante Ice C568, без шаси

890,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти