Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252

Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252
Категория: Столчета за хранене Производител: Cam SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
420,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Открийте перфектното съчетание на удобство и функционалност с Столчета за хранене на марката Cam, представяйки ви "Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252". Този иновативен продукт е специално проектиран да се адаптира към растежа на вашето дете от най-ранна възраст до 14 години, превръщайки се в незаменим помощник за всяко семейство.

Столчето за хранене на Cam е истинско произведение на дизайна, което се трансформира в четири различни форми, за да отговори на нуждите на вашето дете през всеки етап от неговото развитие. Започвайки като удобен шезлонг за най-малките, с мека подложка и арка с мелодия и играчки, той предлага комфорт и забавление за вашето бебе. След това, като столче за хранене, осигурява безопасност и удобство с регулируеми облегалка, стойка за крачетата и две отстраняеми табли, които улесняват храненето и почистването.

Трансформацията продължава с повдигащото се столче за хранене, което може да се фиксира към стола, позволявайки на по-големите деца да участват активно в семейните хранения. И накрая, като стол за деца над 15 кг, той предлага удобно и стабилно място за сядане до 14-годишна възраст.

Изработен от висококачествени материали и с дамаска от еко кожа, този стол е лесен за почистване и поддръжка, което е от съществено значение за забързаното ежедневие на всяко семейство. Сигурността е гарантирана с 5-точковите предпазни колани, а стабилната конструкция и противохлъзгащите стопери осигуряват допълнителна защита за вашето дете.

Избирайки Столчета за хранене на Cam, вие инвестирате в продукт, който расте заедно с вашето дете и се адаптира към променящите се нужди на вашето семейство. Този стол е идеалният избор за родители, които ценят качеството, безопасността и дълготрайността.

Разгледайте и другите предложения от категорията Столчета за хранене и открийте още продукти на марката Cam, които да допълнят вашето преживяване с Столчета за хранене Cam. Създайте уют и комфорт за вашето дете, като изберете качеството и иновациите, които Cam предлага.

В Vis Vitalis разбираме, че всяко семейство е уникално и затова предлагаме продукти, които да отговарят на индивидуалните нужди и предпочитания. "Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252" е създаден да улесни и обогати вашето семейно ежедневие, като предоставя безопасност, удобство и стил за вашето малко съкровище.


Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252

Cam Стол за хранене Original 4in1 252-зелено CAMOR020252

420,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти