Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Dantoy Комплект училище за засаждане 54 части

Dantoy Комплект училище за засаждане 54 части
- 30.00% Безплатна доставка
Dantoy Комплект училище за засаждане 54 части
Категория: Еко играчки Производител: dantoy SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
84,00 лв. В наличност
Стара цена: 120,00 лв.
Спестяваш: 36,00 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
В наличност


Описание

Комплект училище за засаждане

Този голям комплект училище за засаждане от колекцията Green Garden на Dantoy дава възможност на децата да развихрят своето въображение, да се научат на нови умения и да отгледат много зеленина. Комплектът е подходящ както за игра, така и за изучаване на истински растения, както и на придружаващите ги играчки зеленчуци. Комплектът включва пръчки за засаждане, които да помогнат на детето да запомни къде какво е посяло. Има и лист с етикети, върху които детето може да рисува или пише и след това да залепи върху пръчките за засаждане. Комплектът е идеален, както за развиване на нови умения, така и за игра, тъй като може да се използва за отглеждане на растения, като кутия за съхранение и като комплект за игра.

Комплектът училище за засаждане на Dantoy дава възможност на децата да развиват своите фини двигателни умения и да си играят едновременно, докато се учат на нови умения - да засаждат както растения за игра, така и истински в последствие.

Лопатата служи за копаене на почвата, лейката за поливане на прясно засадените семена, пръчките за засаждане ще помогнат на детето да запомни кое, къде е посяло, а мини оранжерията ще помогне на вашето дете да научи за сезонността на растенията.

Може лесно да включите и другите комплекти от серията Green Garden на Dantoy в играта на детето ви - всички те са подходящи за игра на открито и учене на нови умения. Вселената на Green Garden насърчава децата да играят и да се включват в ежедневните задължения, като например грижа за градината. А заедно може да откриете как градинските растения и цветове се променят през година.

Характеристики:

  • Комплектът училище за засаждане е произведен от Dantoy в Дания и е изработен от пластмаса с еко стикер на Nordic Eco Label
  • Включва 54 части в прекрасни, нежни цветове
  • Препоръчва се за деца над 2-годишна възраст
  • Не съдържа вредни токсини
  • Може да се мие в съдомиялна машина
  • Еко стикер Nordic Swan - в полза на вашето здраве и околната среда (за повече информация прочетете повече на: www.ecolabel.dk/en/about/the-nordic-swan-ecolabel-and-eu-ecolabel)
  • Комплектът е опакован в красива кутия, подходяща за подарък
  • Продуктът има сертификати ASTMF963 и EN71
  • Изгражда увереност у детето
  • Развива фината моторика, координацията ръка-око, насърчава взаимодействието между деца и възрастни и развива въображението на децата и укрепва социалните умения на децата


Dantoy Комплект училище за засаждане 54 части

Dantoy Комплект училище за засаждане 54 части

84,00 лв. В наличност
Стара цена: 120,00 лв.
Спестяваш: 36,00 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти