Магазини за бебешки и
детски стоки Вис Виталис
+359 879 886 698

Меню
Меню

Lorelli Столче за хранене Campanella Grey Parrots 10100412322

Lorelli Столче за хранене Campanella Grey Parrots 10100412322
Категория: Столчета за хранене Производител: Lorelli SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
167,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Описание

Столчето за хранене Lorelli Campanella Grey Parrots 10100412322 е идеалният избор за родители, които търсят комбинация от безопасност, удобство и стил за своите малки съкровища. Създадено да отговаря на нуждите на деца, които вече могат да седят самостоятелно и до тегло от 15 кг, това столче е съобразено с най-високите стандарти за качество и безопасност, отразени в Европейския стандарт БДС EN 14988:2017+A1:2020.

Сигурността е на първо място с включената петточкова предпазна система, която гарантира, че вашето дете ще бъде надеждно фиксирано по време на хранене. Регулируемостта е друг ключов елемент, като столчето предлага шест позиции на височина, три позиции на стъпенката и пет позиции на облегалката, което позволява да се адаптира към растящото дете и различните височини на масите.

За комфорта на вашето дете се грижи допълнителната мека подложка и покритието от ЕКО кожа, което осигурява мекота и удобство, а също така е лесно за почистване. Удобството е подсигурено с две табли, горната от които е отстраняема, улеснявайки почистването и позволявайки на детето да бъде по-близо до семейната трапеза.

Столчето за хранене се отличава със стабилност, стоящо на широка и здрава основа, която предотвратява накланянето. Преносимостта е осигурена от компактната и сгъваема структура, което улеснява съхранението или транспортирането на столчето, когато не се използва.

Лесното почистване е важно за всяко семейство, а материалите на столчето Lorelli Campanella гарантират, че повърхностите могат лесно да се избърсват след хранене. Столчето е снабдено с две предни стопера и две задни колелца със спирачки, което улеснява придвижването му.

Със своя стилен и модерен дизайн, столчето за хранене Lorelli Campanella не само осигурява безопасно и удобно място за вашето дете да се храни, но и се вписва отлично в интериора на съвременния дом. Подходящо за родители, които ценят качеството и функционалността, това столче е истинско допълнение към домашния уют и комфорт.

За да разгледате още Столчета за хранене Lorelli, посетете нашия онлайн магазин и открийте разнообразие от модели, които ще задоволят всеки вкус и нужда. Ако пък търсите още варианти за столчета за хранене, разгледайте нашата широка гама от продукти в категорията Столчета за хранене, където ще намерите идеалното решение за вашето мъниче.

Възползвайте се от възможността да осигурите на вашето дете комфорт и безопасност по време на хранене със столчето за хранене Lorelli Campanella Grey Parrots, което е синоним на качество и стил в грижата за най-малките.


Lorelli Столче за хранене Campanella Grey Parrots 10100412322

Lorelli Столче за хранене Campanella Grey Parrots 10100412322

167,00 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти