За въпроси и поръчки:
0879 886 698

Меню
Меню
  • Начало
  • История и мисия на компанията

История и мисия на компанията


# Жизнена сила


Наименованието Вис Виталис/от лат./означава Сила за живот,Жизнена сила.
Преди 26 години двама млади студенти решават да обозначат с него своя концептуално нов детски магазин и " под един покрив "да предложат на своите бъдещи клиенти всички продукти, необходими за отглеждането на едно бебе.
Тази идея се оказва свежа , желана и нужна, защото пести на родителите време, нерви и пари, като наред с това им осигурява и възможност за осведомено и правилно пазаруване на едно място. Така с Времето името Вис Виталис всъщност придобива широка гражданственост и набира популярност като впоследствие обозначава не само нашите детски магазини/1/ , произвежданите от нас продукти/2/, но насища със съдържание и смисъл цялата ни дейност/3/, като я посвети изцяло на децата/4/ и издигна в култ на святост благородния порив/5/ на техните родители да дадат ВЪЗМОЖНО НАЙ -ДОБРОТО/6/ от себеси на своите деца, поне що се отнася за задоволяването на техните продуктови нужди/7/.
Така ние, създателите на марката Вис Виталис осъзнаваме, че най-ценното, но и най-крехкото нещо на тази земя всъщност са нашите деца-че те имат не само продуктови, но и духовни нужди/8/, но тези духовни нужди са грижа/9/и отговорност/10/не на Вис Виталис, а на техните родители. Да се намесваме в частното пространство на хората не е наша работа и не е наша цел. Възпитанието и духовното общуване би трябвало да са светини за всяко българско семейство.
С това зряло разбиране за Живота,
ние решихме, че ще акцентираме вниманието си върху продуктите, ще се стремим непрекъснато да подобряваме тяхното качество и селекция, както и да отдадем цялото си въображение, креативност и лични жизнени сили за да направим тези продукти достъпни за възможно най-голям брой български деца и за техните семейства.
И да- благодарение на всеотдайния и неуморен труд на своите създатели и на професионалните усилия на грижливо подбрания и добре обучен производствен и търговски екип ,през годините Вис Виталис постига в значителна степен този свой Идеал/11/.
А нашето верую/12/също пораства заедно с нас и ние осъзнахме, че най-висшата ценност на нашия древен народ са децата.
Ако с цялата си дейност Вис Виталис успява поне с едно просено зрънце да насърчи стремежа на младите българи и е смогнал да провокира у тях желание/13/да раждат и отглеждат повече деца, е, тогава ние със сигурност ще сме изпълнили своята мисия/14/ И ще е имало смисъл, следа от нашето съществуване...
Ние вярваме, че децата, които обичаме и правилните грижи за тях са тези, които всъщност имат жизнената сила и потенциал да променят и водят България към по-добро бъдеще!/15/
Ние сме убедени, че за решаването на така наболелия демографски проблем/16/ е нужна не само глобална Национална Програма, нужно и важно е и дейното участие на всички неформални публични организации и институции, но най- важна е безусловната отдаденост/17/ на българския бизнес/18/както и на всеки отделен гражданин.
Хора, бдете /19/над децата на България, за да я има /20/Родината ни и утре -такава, каквато пожелаха да я видят нашите предци- Великите Канове и Дякон Левски и всички незнайни герои на този изстрадал наш народ, в чиито гърди трептеше и живееше едно истинско, жизнено-силно и никога несломено истинско Българско Сърце...

,Допада ли ти нашата кауза?
Би ли бил наш съмишленик?
Костадин Сараваков

Създадена през 1993 г., търговска марка „Вис Виталис” за кратък период от време се утвърждава като водеща на пазара за текстилни изделия за бебета и деца.
Благодарение на високите ни изисквания към качеството на тъканите, изработката и непрекъснатото обновяване на технологичните процеси, нашите продукти печелят доверието на широк кръг клиенти както в страната, така и на външния пазар. Повече от двадесет години създаваме удобство и комфорт за най-малките. Богатата гама включва артикули, подходящи за всеки миг от детското ежедневие, от деня на раждането до предучилищна възраст.

Производствената ни  марка „Вис Виталис” е защитена, ще я откриете върху всяко произведено от нас изделие. По този начин ние гарантираме Вашите потребителски права.

Професионализъм, качество и достъпни цени стоят в основата на критериите ни за развитие.

Търговската марка даде име на веригата ни магазини „Вис Виталис”. Те са разположени на обща търговска площ 6 200 кв.м. Свободният достъп до всяка стока създава удобството да се запознаете с нея отблизо и в детайли, за да  направите най-добрият избор. Избираме за Вас висококачествени стоки, произведени от водещи фирми с гаранция за качество на най-добри цени. Предлагаме и нови за българския пазар брандове.

Ние пестим Вашето време, защото осигуряваме възможността при нас да намерите всичко необходимо за бебето и детето – за ежедневните му нужди, за удобствата в дома, за разходките и семейните ваканции, за възпитанието и развитието.

Историята на сем. Саравакови с CloudCart

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки