Телефон за връзка:
+359 879 886 698

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Angelcare

Angelcare Пълнител за кошче за употребени пелени Captiva
Характеристики: В Captiva Вие можете да съберете до 28 бебешки пелени. След това трябва да го изпразните и заредите ...
18,00 лв.
Angelcare Бебешка мини подложка за къпане синя
Характеристики: Хигиенично и защитено от плесен  – Специалния дизайн на подложката позволява водата ...
48,00 лв.
Angelcare Пълнител за кошче за употребени пелени Captiva 3 бр. CAB3
Характеристики: Въздушно запечатано  – Много-стенните пликчета със технология за въздушно запечатване, ...
49,00 лв.
Angelcare Бебешка подложка за къпане розова
Характеристики: Хигиенично и защитено от плесен  – Специалния дизайн на подложката позволява водата ...
55,00 лв.
Angelcare Бебешка мека седалка за баня (6+мес.) Розова-Copy
Мека Седалка за баня за възраст от 6+ месесеца За бебета, които вече могат да сядат, на възраст между 6 и 10 месеца ...
65,00 лв.
Angelcare Бебешка мека седалка за баня /6+мес./Синя
Мека Седалка за баня за възраст от 6+ месесеца За бебета, които вече могат да сядат, на възраст между 6 и 10 месеца ...
65,00 лв.
Angelcare Бебешка мека седалка за баня /6+мес./Синя-Copy
Мека Седалка за баня за възраст от 6+ месесеца За бебета, които вече могат да сядат, на възраст между 6 и 10 месеца ...
65,00 лв.

Angelcare

Марката Angelcare е създадена през 1997 г. Много ранна разработка на детектор за дишане попада в ръцете на изобретателя Маурис Пинсонаулт. След появата на дъщеря му Виктория, у него се ражда желанието да достави спокойствие на загрижените родители за здравето и сигурността на тяхното дете. И така се ражда Angelcare. Кошчето за пелени Angelcare  „капсулира“ употребените бебешки пелени, за което е създаден нов механизъм за запечатването им. Angelcare създава седем-слойна торбичка с бариера от кислород, която перфектно предотвратява разпространяването на неприятните миризми.Този защитен слой се развива непрекъснато и се използва и до днес. Angelcare създава Kid’s Sleep, първата нощна светлина с дисплей за аларма за деца. След това, родители по цял свят въздъхват с облекчение, тъй като успяват да си осигурят още няколко ценни момента сън, преди бебетата да станат През 2007 г. на пазара се пуска най-продаваният монитор в света – Angelcare AC401 монитор за движение със звук. Този монитор остава силен фаворит на родителите! През 2010 г. за пръв път  бебешки монитор за движение със Видео е пуснат на пазара. AC1100 беше основополагащият монитор с 2.4GHz цифрово предаване и сензорен екран. Къпането на бебето стана доста по лесно, както за родителите, така и за децата, след представянето на Angelcare Подложка за Баня. През 2016 г. Angelcare създава безжичен сензор за подвижност. Това дава старт на новата гама за бебешки монитори Angelcare. Появява се  Angelcare - Седло за Баня. Той е перфектен за бебета от 6-10 месеца.  Angelcare придобива експертни марки Pabobo + Kid’Sleep, за да засили предлагането на продукти за грижи за бебето с интелигентни решения за нощно време. Те включват помощни средства за сън, залъгалки и нощни лампи. Продуктите с марка Angelcare ще намерите в магазини Вис Виталис – във физическите и в онлайн магазина.
Angelcare Изображение

Марката Angelcare е създадена през 1997 г.

Много ранна разработка на детектор за дишане попада в ръцете на изобретателя Маурис Пинсонаулт. След появата на дъщеря му Виктория, у него се ражда желанието да достави спокойствие на загрижените родители за здравето и сигурността на тяхното дете. И така се ражда Angelcare.

Кошчето за пелени Angelcare  „капсулира“ употребените бебешки пелени, за което е създаден нов механизъм за запечатването им. Angelcare създава седем-слойна торбичка с бариера от кислород, която перфектно предотвратява разпространяването на неприятните миризми.Този защитен слой се развива непрекъснато и се използва и до днес.

Angelcare създава Kid’s Sleep, първата нощна светлина с дисплей за аларма за деца. След това, родители по цял свят въздъхват с облекчение, тъй като успяват да си осигурят още няколко ценни момента сън, преди бебетата да станат

През 2007 г. на пазара се пуска най-продаваният монитор в света – Angelcare AC401 монитор за движение със звук. Този монитор остава силен фаворит на родителите!

През 2010 г. за пръв път  бебешки монитор за движение със Видео е пуснат на пазара. AC1100 беше основополагащият монитор с 2.4GHz цифрово предаване и сензорен екран.

Къпането на бебето стана доста по лесно, както за родителите, така и за децата, след представянето на Angelcare Подложка за Баня.

През 2016 г. Angelcare създава безжичен сензор за подвижност. Това дава старт на новата гама за бебешки монитори Angelcare.

Появява се  Angelcare - Седло за Баня. Той е перфектен за бебета от 6-10 месеца. 

Angelcare придобива експертни марки Pabobo + Kid’Sleep, за да засили предлагането на продукти за грижи за бебето с интелигентни решения за нощно време. Те включват помощни средства за сън, залъгалки и нощни лампи.

Продуктите с марка Angelcare ще намерите в магазини Вис Виталис – във физическите и в онлайн магазина.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки