Телефон за връзка:
+359 879 886 698

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Hyland's

Hyland's Хомеопатични таблетки против колики
Hyland's Baby Colic Tablets е хомеопатичен продукт, таблетки за облекчение при колики, които може да се ползват още ...
21,99 лв.

Hyland's

Hyland's Homeopathic  е основана през 1903 година от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ. Производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти които носят бързо, ефективно облекчение.Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s  действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - собствената естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица които употребяват лекарства с рецепта. В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят. КАКВО Е ХОМЕОПАТИЯТА? ХОМЕОПАТИЯ е цялостна медицинска система. Тя започна да става популярна отново, но е използвана по света вече повече от двеста години. Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм.
Hyland's Изображение

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 година от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ.

Производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти които носят бързо, ефективно облекчение.Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s  действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - собствената естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица които употребяват лекарства с рецепта.

В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят.

КАКВО Е ХОМЕОПАТИЯТА?

ХОМЕОПАТИЯ е цялостна медицинска система. Тя започна да става популярна отново, но е използвана по света вече повече от двеста години. Хомеопатията стои на здрава научна основа и използва методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на самия организъм.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки