Телефон за връзка:
+359 879 886 698

Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Luvion

Luvion Комплект термометри-биберони 3 бр. Exact-70
Характеристики: С комплекта бебешки термометри Luvion имате всичко, което ви трябва - цифров термометър за телесна ...
52,90 лв.
Luvion Видеофон Essential Set за бебе 3.5"
Видео бебефон Luvion Essential има всички функции, които са ви необходими: голям 3,5 инчов (диагонал 8.89 см) ...
340,00 лв.
Luvion Видеофон Prestige Touch 2 Set
Новият Prestige Touch 2 допълва предходния модел с най-иновативните екстри при видео бебефоните. - Подвижна камера, ...
499,00 лв.
Luvion Термометър - лампа за стая Glowstar
Характеристики: Този нов умен Luvion Glowstar е интелигентен термометър и нощна лампа в едно. Силиконовата мека ...
42,90 лв.

Luvion

  Luvion, Нидерландия, е една от водещите марки на видеомонитори, осигуряващи спокойствието на родителите за сигурността на бебчето. Серията Бебешки монитори Luvion Essential предлага страхотно качество на разумна цена. Гарантирано добър избор, цветен екран, приспивни песни, vox функция, функция за обратна връзка, нощно виждане и дисплей за температура Към родителското устройство могат да бъдат свързани до 4 камери, което ви позволява да наблюдавате 4 различни стаи само с един приемник. Марка Luvion създава и термометри за вода и стая, с безупречна прецизност и многофункционалност. Най-новият интелигентен Luvion Glowstar е едновременно термометър и нощна лампа в едно. Измерва температурата в стаята на бебето и променя цвета си, за да Ви информира при отклонение от най-походящата. В продуктите на Luvion функционалността, дизайнът и качеството вървят ръка за ръка. Иновативните технологии са съобразени с необходимите стандарти. Доверете се на Luvion, продукти с марката ще намерите в магазини Вис Виталис, във физическите, както и в онлайн магазина.
Luvion Изображение

 Luvion, Нидерландия, е една от водещите марки на видеомонитори, осигуряващи спокойствието на родителите за сигурността на бебчето.

Серията Бебешки монитори Luvion Essential предлага страхотно качество на разумна цена. Гарантирано добър избор, цветен екран, приспивни песни, vox функция, функция за обратна връзка, нощно виждане и дисплей за температура Към родителското устройство могат да бъдат свързани до 4 камери, което ви позволява да наблюдавате 4 различни стаи само с един приемник.

Марка Luvion създава и термометри за вода и стая, с безупречна прецизност и многофункционалност. Най-новият интелигентен Luvion Glowstar е едновременно термометър и нощна лампа в едно. Измерва температурата в стаята на бебето и променя цвета си, за да Ви информира при отклонение от най-походящата.

В продуктите на Luvion функционалността, дизайнът и качеството вървят ръка за ръка. Иновативните технологии са съобразени с необходимите стандарти.

Доверете се на Luvion, продукти с марката ще намерите в магазини Вис Виталис, във физическите, както и в онлайн магазина.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки